Welkom op de clubsite van

RKSV Aeolus

Het René Erwich 7 tegen 7 Toernooi.

Datum maandag 5 juni 2017 (2e pinksterdag)
11:30 Verzameltijdstip
12:30 Start toernooi
17:00 Finale
17:30 BBQ
19:15 Penalty Bokaal
21:00 Afsluiting toernooi

René Erwich Toernooi informatie 7 tegen 7 toernooi Aeolus 2017

Beste voetballers,

Hier kort even de regels en de informatie rond het toernooi.

Regels:
Het toernooi en de BBQ kosten zijn 10 euro.
Voor het toernooi betaal je voor de inschrijving van het voetballen en BBQ ‘ ( Niet betalen is ook niet voetballen en eten)
Spullen worden door je eigen team bij elkaar gehouden(tenues, ballen, bidons)
Kostbare spullen mee nemen , en niet achter laten in de kleedkamer. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor diefstal.
Er wordt niet gescholden, gevloekt en gevochten. Het toernooi gaat natuurlijk om de gezelligheid.

Informatie:
De teams worden gemaakt door een mix van leeftijden en voetballers en niet voetballers.  Het team wordt ingedeeld in een kleedkamer waar het tenue van jou team ook ligt. De wedstrijden duren 30 minuten (15min helft) . De scheidsrechter geeft de uitslag door aan Vincent die de uitslagen bijhoudt.

Will Burgersbokaal:
Na het eten wordt voor degene die het willen de Will Burgers Penalty bokaal klaar gemaakt. Bij het maken van een penalty ga je door en wie mist ligt uit de race. De winnaar wint de Will Burgerstroffee.