Welkom op de clubsite van

RKSV Aeolus

Het René Erwich 7 tegen 7 Toernooi.

Datum zondag 14 juni
11:30 Verzameltijdstip🕦
12:30 Start toernooi⚽️
17:00 Finale🏆
17:30 Eten!🍗
19:15 Penalty Bokaal🏆
21:00 Nederlands elftal kijken 🍻

René Erwich Toernooi 7 tegen 7 toernooi Aeolus 2020 informatie

Beste voetballers,

Hier kort even de regels en de informatie rond het toernooi.

Regels:
Het toernooi en het avondeten kosten zijn 10 euro.
Voor het toernooi betaal je voor de inschrijving van het voetballen en avondeten ‘ ( Niet betalen is ook niet voetballen en eten)
Je kan sinds dit jaar dit bedrag ook bij ons pinnen.
Spullen worden door je eigen team bij elkaar gehouden(tenues, ballen, bidons).
Kostbare spullen mee nemen , en niet achter laten in de kleedkamer. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor diefstal.
Er wordt niet gescholden, gevloekt en gevochten. Het toernooi gaat natuurlijk om de gezelligheid.

Informatie:
De teams worden door jullie zelf gemaakt. Het is handig om voldoende spelers in je team te hebben i.v.m. blessures en de temperatuur die dag. Het team wordt ingedeeld in een kleedkamer waar het tenue van jou team ook ligt. De wedstrijden duren 30 minuten (15min helft) . De scheidsrechter geeft de uitslag door aan Vincent die de uitslagen bijhoudt.

Will Burgersbokaal:
Na het eten wordt voor degene die het willen de Will Burgers Penalty bokaal klaar gemaakt. Bij het maken van een penalty ga je door en wie mist ligt uit de race. De winnaar wint de Will Burgerstroffee.