Welkom op de clubsite van

RKSV Aeolus

Aeolus Zaterdag 4 (Bierde)

Welkom op de pagina van Aeolus Zaterdag 4

U zal denken, Aeolus 4? Waar is jullie derde elftal dan. Dit heeft een appart verhaal. Bij het inschrijven van dit nieuwe team is er op Sportlink iets niet goed gegaan waardoor de KNVB denkt dat wij een 4e elftal hebben. Na wat mailtjes en belletjes kon dit cijfer niet worden veranderd. Opmerkelijk, maar niet erg want hierdoor kreeg technische staff Hans Ivo weer terug waar hij zo trots op was bij aeolus: "Het Bierde". Deze naam komt voor uit het verre Aeolus verleden waar een team zowel op sportief gebied als feest gebied veel talent had. Dat het 4e elftal uit het heden van feesten houdt was wel snel te zien in de kantine van Sportpark Oosterflank. Donderdag om half 5 snachts ging de laatste weg van het terrein met een klein slokje teveel op. Wat dat betreft een aanwinst voor de vereniging. Sportief gezien moet er nog een hoop gebeuren. Tot op heden wist het team 1x gelijk te spelen en 1x in een oefenduel te winnen. Er moet nog een hoop gebeuren en daar is gelukkig ook alle tijd en ruimte voor. Namens het bestuur willen we jullie nogmaals welkom heten en veel plezier en succes bij Aeolus.

29-3-2020
Stefan Bruins

Trainster: Romy Ouwendijk

Keeper: Robin van Delft