RKSV Aeolus
 

Welkom op de homepage van RKSV Aeolus, dé Rooms Katholieke amateur voetbalvereniging in Rotterdam! Gelegen op het terrein van Alexandria '66 in Rotterdam Alexander, bieden wij een gastvrije omgeving waar gezelligheid, sportiviteit en onderlinge vriendschappen centraal staan. Bij ons draait het niet alleen om het spel, maar ook om de verbondenheid die we delen als voetbalfamilie. Met een hele lage contributie streven we ernaar voetbal toegankelijk te maken voor iedereen die de passie deelt. 

Of je nu komt om te spelen, te supporteren of gewoon om te genieten van de sfeer, bij RKSV Aeolus ben je altijd welkom. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over lidmaatschap, wedstrijden en evenementen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze club en samen te genieten van het prachtige spel van voetbal.Clubnieuws

Nieuws


Terug naar overzicht

23-02-2024

100 voor 100 jaar Aeolus

100 jaar (1927-2027) R.K.S.V. Aeolus… dat gaat een feestje worden! Help jij ons?
Op 3 juli 2022 hebben wij met een spetterende editie van het Rene Erwich toernooi ons lustrum seizoen afgesloten. We hebben weer alle competities uit kunnen spelen en we waren de enige club in Rotterdam die haar leden heeft gecompenseerd voor het niet kunnen spelen tijdens Corona tijd. Daar zijn we trots op! Daar zijn WIJ ook Aeolus voor.

 WhatsApp Image 2020-03-27 at 21.07.20 (2).jpeg
 100 voor 100 jaar Aeolus.pdf


Terug naar overzichtKijk voor afgelastingen op de website van Alexandria '66. ( www.a66.nl )