RKSV Aeolus
 

Welkom op de homepage van RKSV Aeolus, dé Rooms Katholieke amateur voetbalvereniging in Rotterdam! Gelegen op het terrein van Alexandria '66 in Rotterdam Alexander, bieden wij een gastvrije omgeving waar gezelligheid, sportiviteit en onderlinge vriendschappen centraal staan. Bij ons draait het niet alleen om het spel, maar ook om de verbondenheid die we delen als voetbalfamilie. Met een hele lage contributie streven we ernaar voetbal toegankelijk te maken voor iedereen die de passie deelt. 

Of je nu komt om te spelen, te supporteren of gewoon om te genieten van de sfeer, bij RKSV Aeolus ben je altijd welkom. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over lidmaatschap, wedstrijden en evenementen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze club en samen te genieten van het prachtige spel van voetbal.Clubnieuws

Nieuws


Terug naar overzicht

29-02-2024

Gezocht: Scheidsrechters voor onze zaterdag en zondag elftallen!

RKSV Aeolus in Rotterdam Alexander heeft jou nodig. Verdien €25 per wedstrijd plus een drankje in de rust. Ben jij bekend met de huidige voetbalregels en wil je wat bijverdienen in het weekend? Neem contact op met onze wedstrijdsecretaris. Geïnteresseerd? Mail dan nu naar: secretaris@rksvaeolus.nlTerug naar overzichtKijk voor afgelastingen op de website van Alexandria '66. ( www.a66.nl )