Welkom bij RKSV Aeolus

Sinds 1927

 

Aeolus Nieuws

 
Nieuwe wijze betalen contributie ClubCollect 2019/20

De afgelopen tijd is het bestuur bezig geweest met het onderzoeken naar de mogelijkheden om het innen van de contributie te verbeteren. Dit heeft geleid tot het feit dat wij vanaf aankomend seizoen gaan gaan samenwerken met ClubCollect. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal dingen automatiseert zoals het versturen van betaalverzoeken. Voor zowel de club als de leden zijn er veel voordelen.

Wat gaat er veranderen?

ClubCollect is geen incassobureau, maar een onderste...unend middel voor onze club om ervoor te zorgen dat contributie innen makkelijker gaat. In de 1e week van september ontvangt ieder lid een betaalverzoek via e-mail, sms en/of per post. Hierin staat een link waarmee je op jouw persoonlijke betaalpagina komt. Op deze pagina moet je een betaalkeuze maken: hier kan je kiezen tussen betalen in termijnen en om de gehele contributie ineens te betalen. Als je ineens betaalt heb je de keuze tussen een betaling via iDEAL en via automatische incasso. Bij de keuze om in termijnen te betalen gaan de betalingen altijd via automatische incasso en wordt er een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht. Voorafgaand aan iedere afschrijving krijg je een aankondiging zodat je altijd netjes op de hoogte bent en ervoor kan zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat.

Er zullen enkele persoonsgegevens zoals je adres, e-mailadres en telefoonnummer worden gedeeld met ClubCollect. Dit is nodig om de betaalverzoeken te kunnen versturen. De persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid of worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen zichtbaar voor de penningmeester. Het delen van de persoonsgegevens zal geheel conform de vereisten zijn onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).

Wij zijn erg blij met deze stap in de goede richting. Voor meer informatie kunnen jullie terecht op www.clubcollect.com/nl/members.

  Contributies 2019-2020

De hoogte van de contributie voor hetseizoen 2019-2020 betreft € 175,-. Dit bedrag is reeds vastgesteld tijdens de Algemene Ledenvergadering van 28 november 2017.

De uiterste betaaldatum (of datum waarop de betalingsregeling is geregeld) is voor komend seizoen vastgesteld op 22 september 2020.

Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie mailen naar Vincentcroese@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Het bestuur


-------------------------------------------------
01-08-2017
Team indelingen senioren teams 2017-18 bekend.

Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. De eerste trainingen zijn  alweer begonnen. De bal gaat kortom alweer lekker rond op dinsdag en donderdag.
De teams zitten (bijna) vol en zijn gereed voor een nieuwe uitdaging in de competities.
Het zal je gaan opvallen dat we dit seizoen een team erbij hebben gekregen. Op zaterdag zullen er 2 wedstrijden van Aeolus te zien zijn. We verwachten dat het dubbel zoveel een feest gaan zijn de 1e, 2e en 3e helft.
Om de teams te bekijken kan je naar de koppeling ''ELFTALLEN'' gaan en het desbetreffende team te kiezen.
___________________________________
01-08-2017
Activiteiten seizoen 2017-18.

Naast dat we weer een seizoen vol voetbal gaan zien is er natuurlijk ook tijd voor wat feestjes. Daar waar Aeolus goed op bekend staat zullen we dat in dit seizoen weer eens flink aansterken.
Natuurlijk geven we aan het eind van het seizoen het René Erwich  7 tegen 7 toernooi, maar het lijkt nu een keer leuk wat voor feest we kunnen geven voor en midden in het seizoen.
De activiteiten commissie heeft de volgende activiteiten opgesteld waaruit gekozen kan worden.

 Mocht jij nog een idee weten?
Mail dan naar S.Bruins@rksvaeolus.nl en we maken het idee verkiesbaar.
De activiteitencommissie zal er zo snel mogelijk mee aan de slag gaan om ook dit seizoen een feestseizoen te laten maken. #WeAreAeolus #WijZijnDeMannen

Nieuws


Terug naar overzicht

04-06-2016

Top René Erwich Toernooi 2016 gehad!

29 Mei 2016 zullen de meeste voetballers herinneren als een mooie voetbal dag met een gezellige afsluiting. Om half 1 begonnen de 2 voetbal poules met der aftrap. Elke Poule had 4 teams. Team Clemente en Team Peter stonden in de finale en om 17:00 werd er bekend gemaakt dat Team Clemente de winnaar was van het René Erwich Toernooi. Na de BBQ was er natuurlijk weer de bloedstollende Wil Burgers penalty bokaal. Sander Bruins en Melvin de Bok hielden de goal vaak schoon. Uit eindelijk zaten Diederik Sonneveld en Sander Bruins in de finale. De winnaar werd Sander Bruins. 2 jaar geleden won hij ook al de beker. Vorig jaar was dit Jeroen Lobé. De prijzen werden uitgereikt door René Erwich junior die met de familie heel het toernooi aanwezig was. Een top dag en we zien jullie graag allen volgend jaar terug bij het bijzondere 90 jarige bestaan!Terug naar overzicht